PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


viernes, 18 de diciembre de 2009

Astrología




El tema d'aquesta setmana ha estat l'Astrologia, i per parlar-nos d'això hem entrevistat a l'Astròloga rubinenca Núria Tutusaus. Interessantísima entrevista en la que ens ha parlat de tot el relacionat amb els astres i ens ha apropat una mica més a aquest misteriós i desconegut món. Unes prediccions per al 2010 i quins seràn els signes més afavorits i els que menys el proper any.
El programa s'ha completat amb l'horòscop setmanal conduït per la Glòria Delmàs, les notícies curioses amb la Sandra Majoral i la reflexió final de la Esther Romero que ens ha donat ales. Darrer programa d'aquest 2009 encara que hi haurà un especial de Nadal. Desde la negra nit us dessitgem Bones Festes i Feliç Any nou 2010.


Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç






LNN X+

viernes, 11 de diciembre de 2009

Entrevista a Sebastià d'Arbó



Este jueves hemos entrevistado a Sebastià d'Arbó, periodista vinculado al esoterismo desde hace casi cuarenta años. Sorprendente entrevista en la que Sebastià nos habla de sus aficiones y de sus inicios en radiotelevisión española, en el periodismo de investigación y en las ciencias ocultas. Semana en la que los astros nos son favorables y muy positivos, según el horóscopo de Glòria Delmàs, quien además participó acitvamente en las pruebas de Ki-Power en la sección de Medicina Alternativa. Con Sandra Majoral que ademas de traernos las noticias curiosas, nos ha dado unos consejos muy "salados". Finalizamos el programa con la magnifica reflexión de Esther Romero, que esta vez cuestiona la preferencia entre ilusión y talento.


Podeis escuchar el programa completo en este enlace





LNN - X+

viernes, 4 de diciembre de 2009

Memòria cel·lular



Aquest dijous hem tingut com a tema central del programa les dades sobre les darreres investigacions i publicacions sobre misteriosos casos de memòria cel·lular. Pacients que han patit canvis extranys després de que els hi han transplantat algun òrgan d'una altra persona morta, tenint records o costums del difunt de forma inexplicable. Un tema molt interessant que ens l'ha completat l'entrevista a Clara Tahoces, escriptora, periodista i grafopsicòloga, redactora jefe de la revista Más Allá de la Ciencia i col·laboradora de diferents programes de ràdio i televisió. La Clara ha presentat el seu darrer llibre, la novela El Otro, que tracta precisament al voltant de les vivències que pateix un home al que li transplanten una mà. L'horòscop de la setmana amb Glòria Delmàs, les notícies curioses amb Sandra Majoral, la secció de medicina alternativa i la col·laboració d'Esther Romero amb la seva reflexió, han posat punt i final a un programa que trigarem a oblidar.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest
http://www.divshare.com/download/9595341-c7e