PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


viernes, 19 de febrero de 2010

El Perill De Les Sectes 2ª part



Este jueves hemos tenido la segunda parte de este tema "El peligro de las sectas", con la esperada entrevista a Agustina Lopez de los Mozos Muñoz, de Madrid, ex-numeraria del Opus Dei y co-fundadora de la asociación de ex-miembros de esta secta tan poderosa en España. Creadora de la pagina web www.opuslibros.org y con el titular de "Gracias a Dios nos fuimos", Agustina nos explica con todo detalle como entra en el Opus Dei, como es anulada y exprimida tanto emocional como económicamente y como finalmente consigue salir de la secta. Nuestra admiración por ella y otras personas como ella que no solo han conseguido salir sino que además luchan diariamente por ayudar a otros a conseguirlo en un alarde de valentia y humanidad. Recomendamos que visiteis su pagina web donde encontrareis más información al respecto.
El horóscopo con Glòria Delmàs y las noticias curiosas con Sandra Majoral, completaron el espacio de este jueves.

Podeis escuchar el programa completo en este enlace




LNN - X+

sábado, 13 de febrero de 2010

El Perill De Les Sectes 1ª part

Aquest dijous hem volgut tractar un tema que feia temps que ens demanaveu mitjançant el nostre correu electrònic; El perill de les sectes. El tema es tant extens que ho hem hagut de fer en dues parts. En aquesta primera, Vega Gonzalez, psicòloga i gerent de AIS (Atenciò i Investigaciò de Socioadiccions, amb seu a Barcelona, ens ha explicat les maneres en que gent normal pot ser captada per una secta, com detectar-ho i que cal fer al respecte. Hem après moltíssim d'aquesta entrevista feta des de la part més professional del tema. Si voleu més informaciò sobre AIS podeu consultar la seva pàgina web www.ais-sectas.org . La Glória Delmàs amb l'horòscop i la Sandra Majoral amb les notícies i coses curioses han completat el programa d'avui.
En el proper, la segona part de "El perill de les sectes" amb una vibrant entrevista a una ex-membre del opus-dei, que ens explicarà com ho ha viscut des de dins.

Podeu escoltar el programa d'avui en aquest enllaç



viernes, 5 de febrero de 2010

Falun Dafa


Aquest dijous hem parlat de Falun Dafa o Falun Gong, una mil·lenaria disciplina xinesa que ajuda a la concentració i a segons els seus practicants millores el cos i l'esperit. Per fer-ho vem tenir en linea telefònica en Carlos, un practicant de Falun Gong des de fa molts anys. Practica gratuïta, i amb molts avantatges, vem descobrir, però, el tracte de persecució que els practicants d'aquesta disciplina pateixen a la Xina, fins el punt de torturar-los i assessinar-los. Fins i tot, s'ha descobert una trama organitzada i permesa per les autoritats xineses de tràfic d'organs. L'horoscop de la mà de la Glòria Delmàs i les noticies curioses de la Sandra Majoral van completar el programa d'aquesta nit.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç





LNN - X+