PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


domingo, 23 de mayo de 2010

PSICOLOGIA INFANTIL


Este jueves hemos querido abordar el tema de la psicologia infantil. Y para ello hemos contado con la presencia en nuestros estudios de una especialista en el tema como Montserrat Fraguas, psicóloga del centro de psicologia y pedagogia NONA de Rubí, en la calle Sant Pere 43-45. Con ella hemos podido hablar sobre todo lo concerniente al complejo mundo de los niños, su comportamiento, como actuar, trastornos psicologicos, consejos para los padres y se nos quedaron muchas preguntas por formular. Programa y entrevista muy didactico que contó, también como siempre, con las noticias curiosas de Sandra Majoral y el horóscopo de Gloria Delmàs.

Podeis escuchar el programa completo en este enlace



LNN - X+

viernes, 14 de mayo de 2010

Flores de Bach y Danza Oriental













Continuando con la medicina alternativa esta noche hemos querido saber algo más sobre las conocidas flores de Bach. Qué son y para qué sirven, como se preparan o como se toman. Para ello hemos contado con la presencia de una experta en el tema, Elisa Lucas del centro Kuidat. También hemos hablado de los beneficios de la danza oriental con Bianca Suriol, del mismo centro. Unas entrevistas divertidas y sanas. Glòria Delmàs con el horóscopo semanal y Sandra Majoral con las noticias curiosas han completado el programa de hoy en el que hemos escuchado la voz de nuestro técnico Carles Vivancos.

Podeis escuchar el programa completo en este enlace




LNN - X+

miércoles, 5 de mayo de 2010

Corpore Sano



Seguint el fil del darrer programa i per completar-lo, aquesta nit hem volgut parlar sobre la salut del cos. I per fer-ho hem entrevistat a Marta Portales fisioterapeuta i directora del centra de salut Kuidat. La Marta ens donat alguns consells per mantenir-nos en forma i ens ha explicat que es el que fan en el seu centre, situat a Rubí en el carrer Pintor Murillo, 62. Ioga, fisioterapia, dansa oriental, tai-txi, psicologia. Un munt d'activitats per mantenit el cos i ment en perfecta estat. Programa on van faltar la Sandra Majoral i l'Anai. La Glòria Delmàs va completar el programa amb el seu horòscop de la setmana.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç





LNN - X+