PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


jueves, 24 de septiembre de 2009

ESPIRITISME




Aquesta nit hem parlat d'esperits i espiritisme. La invocació dels esperits pot arribar a ser molt més perillosa del que ens pensem. Així ens ho ha explicat la nostra convidada, Lili, experta en espiritisme i tarotista. Ens ha explicat alguna experiència no gaire agradable viscuda per ella mateixa i ens ha aconsellat el que es pot i el que no es pot fer. Una entrevista molt interessant i un tema que, lluny de ternir-li por, hem intentat apropar més als nostres oients. El programa ha estat completat per la Glòria Delmàs que ens ha informat del que preveuen els astres per aquesta setmana, la Sandra Majoral amb les seves notícies curioses d'arreu del món, la inoportuna aparició de l'esperit Oidar i els consells de la secció de medicina alternativa que avui contava amb l 'Isabel Quesada de l'herbolari Sentits de Vida del carrer Maximí Fornés 31, per parlar-nos de l'iriodologia.



Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç
http://www.divshare.com/download/8626748-d26


La Negra Nit

No hay comentarios:

Publicar un comentario