PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


jueves, 22 de octubre de 2009

LA LLUNA I EL COSMOS



Un projectil enviat per la NASA a la lluna ha provocat un allau d'hipòtesis desastroses per la influència de la lluna sobre la Terra. Uns deien que la trajectòria de la lluna podia veure's afectada, d'altres que qualsevol inducció provocada per l'home en l'espai, es veurà reflectit en la Terra. Fins i tot hi ha col·lectius que han posat el crit al cel per la invasió de l'espai i per l'agressió a un planeta on podria haver-hi vida. L'equip de la Negra Nit ens hem posat en contacte amb dos professionals de l'astronomia i l'astrofísica perquè ens treguessin de dubtes. L'Albert Morral, responsable de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell i Jordi Miralda Escudé que és professor d'Astrofísica de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, ens han tranquil·litzat molt amb les seves respostes al respecte. Unes entrevistes on hem après moltíssim. Agraïm a Albert Morral i a Jordi Miralda la seva col·laboració i sobretot la immediata i desinteressada disponibilitat a l'hora de participar en la Negra Nit. En la secció de Medicina Alternativa, en Luciano Vida que es professor de Tai-Chi, ens ha explicat de que es tracte aquesta art marcial. L'horòscop de la mà de la Glòria Delmàs, les notícies curioses amb Sandra Majoral i un simpàtic Oidar han posat el punt i final a un més que interessant programa.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç
http://www.divshare.com/download/8996146-9ee

LNN X+

No hay comentarios:

Publicar un comentario