PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


viernes, 13 de noviembre de 2009

Magic-Internacional (1ª Part)






El programa d'avui està dedicat a la fira Màgic-Internacional que s'ha fet a Barcelona aquest cap de setmana passat. Els dos dies de la fira ens han donat molt de si i en aquest primer programa us donem una primera part, una petita mostra del que vàrem trobar. Molta diversitat de temes i molts visitants. En aquesta primera part us mostrem les entrevistes a A.J. Asiain un compositor de una música que cal escoltar, els personatges de terror del Restaurant temàtic "El Castillo de las tinieblas" i "El templo Egipcio", i les fotogragfies de l'aura que feia i ens comentà la Carol. En la secció de medicina alternativa, en Jordi Prunes, un vell amic, que ens explicà qué és el Daimon. La Gloria Delmàs ens dugué l'horòscop i la Sandra Majoral les notícies curioses. La setmana que ve, continuarem amb la segona part d'aquest especial Màgic Internacional.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç





LNN X+

No hay comentarios:

Publicar un comentario