PRESENTACIO

La NEGRA NIT es un programa de Ràdio Rubí dirigit i presentat per Xavi Mas, que s'emet cada dijous a les 12 de la nit i on parlem de diferents temes esotèrics i ocults.
En la primera part del programa, tenim un tema central amb un convidat a qui entrevistem. En la segona part, les diferents seccions son les protagonistes; l' horoscop, les noticies ocultes o la medicina alternativa.
L'equip de La Negra Nit el formem en Xavi Mas, Sandra Majoral amb les noticies curioses, Glòria Delmas amb l'horòscop i el nostre tècnic en Carles Vivancos al control de so.
Ens podeu escriure per fer-nos saber la vostra opinió, dubtes, sugerencies o per participar en el programa a lanegranit@yahoo.es


miércoles, 5 de mayo de 2010

Corpore Sano



Seguint el fil del darrer programa i per completar-lo, aquesta nit hem volgut parlar sobre la salut del cos. I per fer-ho hem entrevistat a Marta Portales fisioterapeuta i directora del centra de salut Kuidat. La Marta ens donat alguns consells per mantenir-nos en forma i ens ha explicat que es el que fan en el seu centre, situat a Rubí en el carrer Pintor Murillo, 62. Ioga, fisioterapia, dansa oriental, tai-txi, psicologia. Un munt d'activitats per mantenit el cos i ment en perfecta estat. Programa on van faltar la Sandra Majoral i l'Anai. La Glòria Delmàs va completar el programa amb el seu horòscop de la setmana.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç





LNN - X+

No hay comentarios:

Publicar un comentario